محدودیتهای پزشکی بیشتری برای اعزام حجاج به عربستان لحاظ میشود
رئیس مرکز حج و زیارت و عتبات عالیات هلالاحمر از محدودیتهای بیشتر پزشکی برای اعزام حجاج به عربستان خبر داد.
محمدتقی حلیساز در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: تصمیمات جدی برای محدودیت پزشکی بیشتر برای اعزام زائران حج تمتع لحاظ شده است تا حجاج با ضریب امنیت بالایی از لحاظ سلامت و مقابله با بیماریهای شایعی نظیر آنفلوانزای نوع A به خانه خدا مشرف شوند.
وی گفت: بیماریهای پرکاری و کمکاری تیروئید که کنترل نشده باشند نیز از موارد محدودیتهای پزشکی برای اعزام زائران به حج تمتع خواهد بود.
حلیسازی از بیماریهای فشارخون و قند خون که کنترل نشده باشد به عنوان دیگر موارد محدودیتهای پزشکی در اعزام حجاج نام برد و افزود: محدودیتهای پزشکی دیگری نیز در تصمیمات جدید برای حج تمتع امسال لحاظ شده است که در صورت مصوب شدن و تأیید نهایی اعلام عمومی میشود.
وی گفت: مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر 6 درمانگاه در شهر مدینه دارد که از این تعداد یک درمانگاه به صورت هشت ساعته، چهار درمانگاه به صورت 16 ساعته و یک درمانگاه نیز به صورت شبانهروزی خدمات مورد نیاز زائران را ارائه میکنند.
حلیساز خاطرنشان کرد: در شهر مکه نیز مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر 11 واحد درمانی دارد که از این تعداد 6 واحد به صورت 8 ساعته، 2 واحد به صورت 16 ساعته و 3 درمانگاه نیز به صورت شبانهروزی به زائران خانه خدا خدمت میکنند.